Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/40141
Назва: Дослідження впливу гідродинамічного модуля системи «вода – м’ясна сировина» на процес знезаражування ультразвуковими хвилями
Автори: Храмичка, Ю. Д.
Науковий керівник : Постнов, Г. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Храмичка Ю. Д. Дослідження впливу гідродинамічного модуля системи «вода – м’ясна сировина» на процес знезаражування ультразвуковими хвилями. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Постнов Г. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 333.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40141
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_333-333.pdf156.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.