Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4011
Назва: Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Ключові слова: дрібнодисперсне пюре;журавлина;БАР;консерви заморожені
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 61-69.
Короткий огляд (реферат): Розроблено та науково обґрунтовано технологію консервованих заморожених вітамінних дрібнодисперсних пюре із ягід журавлини. Технологія від традиційної відрізняється використанням швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід із застосуванням рідкого і газоподібного азоту. Комплексними дослідженнями показано, що нова технологія порівняно з традиційними дозволяє отримати унікальні продукти, які «збагачені» природними біологічно активними речовинами (БАР) та мають оздоровчу дію.
Developed and scientifically proven technology of canned frozen vitamin cranberry puree. The technology is different from the traditional use of rapid freezing and fine grinding with the use of liquid and gaseous nitrogen. Comprehensive studies have shown that the new technology in comparison with conventional gives unique products that are enriched with natural active ingredients have a healing effect.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4011
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (17) Ч1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_1(1)__10.pdf388.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.