Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2022-07-31T18:14:54Z-
dc.date.available2022-07-31T18:14:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 61-69.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4011-
dc.description.abstractРозроблено та науково обґрунтовано технологію консервованих заморожених вітамінних дрібнодисперсних пюре із ягід журавлини. Технологія від традиційної відрізняється використанням швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід із застосуванням рідкого і газоподібного азоту. Комплексними дослідженнями показано, що нова технологія порівняно з традиційними дозволяє отримати унікальні продукти, які «збагачені» природними біологічно активними речовинами (БАР) та мають оздоровчу дію.uk_UA
dc.description.abstractDeveloped and scientifically proven technology of canned frozen vitamin cranberry puree. The technology is different from the traditional use of rapid freezing and fine grinding with the use of liquid and gaseous nitrogen. Comprehensive studies have shown that the new technology in comparison with conventional gives unique products that are enriched with natural active ingredients have a healing effect.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectдрібнодисперсне пюреuk_UA
dc.subjectжуравлинаuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectконсерви замороженіuk_UA
dc.titleІнноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__10.pdf388.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.