Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3980
Название: | Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок |
Авторы: | Обозна, М. В. Чаговець, В. В. Чаговець, Л. О. Перцевой, Ф. В. |
Ключевые слова: | сирний продукт;рослинні добавки;гідротермічна обробка;математичне моделювання |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Обозна М. В., Чаговець В. В., Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В. Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 164-172. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано доцільність застосування гідротермічної обробки
сирної маси під час її з’єднання з рослинними добавками, яка підвищує
вологоутримуючу здатність модельної системи сирного продукту. За
допомогою математичного моделювання експериментальних даних було
отримано математичні моделі оптимальних параметрів гідротермічної
обробки дослідних зразків. Expediency of heat treatment of cheese mass during its connection with herbal supplement that increases the water-retaining capacity model system cheese product. Using mathematical modeling of the experimental data was obtained mathematical model of optimal parameters hydrothermal processing models. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3980 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (17) Ч2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(2)__27.pdf | 341.6 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.