Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39766
Назва: Трансформація кута заточки леза дискового ножа при нарізанні харчових продуктів
Автори: Кулак, П. В.
Науковий керівник : Заплетніков, І. М.
Пільненко, А. К.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кулак П. В. Трансформація кута заточки леза дискового ножа при нарізанні харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. ЗаплетніковІ. М., Пільненко А. К. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 303.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39766
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_303-303.pdf236.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.