Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39764
Назва: Нові напрямки виробництва морозива
Автори: Кіріченко, Д. В.
Науковий керівник : Золотухіна, І. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кіріченко Д. В. Нові напрямки виробництва морозива. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Золотухіна І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 301.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39764
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_301-301.pdf233.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.