Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3971
Название: Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР
Авторы: Одарченко, А. М.
Соколова, Є. Б.
Максимова, А. А.
Ключевые слова: підприємства м’ясної промисловості;конкурентоспроможність;рентабельность підприємства;м’ясна промисловость
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко А. М., Соколова Є. Б., Максимова А. А. Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 2. C. 105-109.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто впровадження системи НАССР на підприємства м’ясної промисловості з метою підвищення конкурентоспроможності продукції, що випускається, та зниження рівня витрат на утилізацію або переробку браку виробництва, що приводить до більш високої рентабельності підприємства.
The paper studies the implementation of the HACCP system in the meat industry in order to improve the competitiveness of products and reduce costs for recycling or disposal marriage of production, leading to higher profitability.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3971
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (17) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_1(2)__18.pdf229.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.