Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707
Назва: Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості
Автори: Алексієнко, В.
Науковий керівник : Ткаченко, В. М.
Козуб, К. І.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Алексієнко В. Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості. Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри, 18 листопада 2021 р.; наук. кер. Ткаченко В. М., Козуб К. І. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 4-5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707
Розташовується у зібраннях:Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirka_Aktualni pytannia suchasnoho sotsiohumanitarnoho znannia 2021-4-5.pdf135.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.