Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707
Назва: | Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості |
Автори: | Алексієнко, В. |
Науковий керівник : | Ткаченко, В. М. Козуб, К. І. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Алексієнко В. Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості. Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри, 18 листопада 2021 р.; наук. кер. Ткаченко В. М., Козуб К. І. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 4-5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirka_Aktualni pytannia suchasnoho sotsiohumanitarnoho znannia 2021-4-5.pdf | 135.94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.