Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707
Название: Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості
Авторы: Алексієнко, В.
Научный руководитель: Ткаченко, В. М.
Козуб, К. І.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Алексієнко В. Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості. Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри, 18 листопада 2021 р.; наук. кер. Ткаченко В. М., Козуб К. І. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 4-5.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707
Располагается в коллекциях:Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirka_Aktualni pytannia suchasnoho sotsiohumanitarnoho znannia 2021-4-5.pdf135.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.