Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707
Название: | Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості |
Авторы: | Алексієнко, В. |
Научный руководитель: | Ткаченко, В. М. Козуб, К. І. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Алексієнко В. Комунікативна компетентність як складова професійної підготовки інженерів-технологів харчової промисловості. Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри, 18 листопада 2021 р.; наук. кер. Ткаченко В. М., Козуб К. І. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 4-5. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39707 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали VII Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції студентів і молодих вчених "Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання": присвячено 25-річчю кафедри |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirka_Aktualni pytannia suchasnoho sotsiohumanitarnoho znannia 2021-4-5.pdf | 135.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.