Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39635
Назва: Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння
Автори: Постнов, Г. М.
Яковлєв, О. В.
Червоний, В. М.
Чеканов, М. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Яковлєв О. В., Червоний В. М., Чеканов М. А. Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 63-64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_63-64.pdf215.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.