Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635
Название: Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння
Авторы: Постнов, Г. М.
Яковлєв, О. В.
Червоний, В. М.
Чеканов, М. А.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнов Г. М., Яковлєв О. В., Червоний В. М., Чеканов М. А. Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 63-64.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_63-64.pdf215.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.