Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635
Title: Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння
Authors: Постнов, Г. М.
Яковлєв, О. В.
Червоний, В. М.
Чеканов, М. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Яковлєв О. В., Червоний В. М., Чеканов М. А. Соління рибної сировини як етап процесу її сушіння. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 63-64.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39635
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_63-64.pdf215.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.