Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39623
Назва: Вибір бінарних інертних тіл при сушінні харчових продуктів у киплячому шарі
Автори: Якобчук, Р. Л.
Яровий, В. Л.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Якобчук Р. Л., Яровий В. Л. Вибір бінарних інертних тіл при сушінні харчових продуктів у киплячому шарі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 51-52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39623
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_51-52.pdf214.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.