Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39623
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯкобчук, Р. Л.-
dc.contributor.authorЯровий, В. Л.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:37:56Z-
dc.date.available2023-09-19T08:37:56Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЯкобчук Р. Л., Яровий В. Л. Вибір бінарних інертних тіл при сушінні харчових продуктів у киплячому шарі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39623-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВибір бінарних інертних тіл при сушінні харчових продуктів у киплячому шаріuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_51-52.pdf214.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.