Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39623
Title: Вибір бінарних інертних тіл при сушінні харчових продуктів у киплячому шарі
Authors: Якобчук, Р. Л.
Яровий, В. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Якобчук Р. Л., Яровий В. Л. Вибір бінарних інертних тіл при сушінні харчових продуктів у киплячому шарі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 51-52.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39623
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_51-52.pdf214.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.