Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39621
Назва: Енергоефективна технологія виробництва яблучних чипсів
Автори: Снєжкін, Ю. Ф.
Гусарова, О. В.
Шапар, Р. О.
Сорокова, Н. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Снєжкін Ю. Ф., Гусарова О. В., Шапар Р. О., Сорокова Н. М. Енергоефективна технологія виробництва яблучних чипсів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 47-48.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39621
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_47-48.pdf215.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.