Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Назва: Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом
Автори: Стрельченко, Л. В.
Дубковецький, І. В.
Малежик, І. Ф.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Малежик І. Ф. Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 39-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_39-40.pdf215.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.