Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтрельченко, Л. В.-
dc.contributor.authorДубковецький, І. В.-
dc.contributor.authorМалежик, І. Ф.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:24:32Z-
dc.date.available2023-09-19T08:24:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСтрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Малежик І. Ф. Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 39-40.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способомuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_39-40.pdf215.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.