Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стрельченко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Дубковецький, І. В. | - |
dc.contributor.author | Малежик, І. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-19T08:24:32Z | - |
dc.date.available | 2023-09-19T08:24:32Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Малежик І. Ф. Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 39-40. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_39-40.pdf | 215.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.