Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Title: | Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом |
Authors: | Стрельченко, Л. В. Дубковецький, І. В. Малежик, І. Ф. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Малежик І. Ф. Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 39-40. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_39-40.pdf | 215.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.