Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Title: Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом
Authors: Стрельченко, Л. В.
Дубковецький, І. В.
Малежик, І. Ф.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Стрельченко Л. В., Дубковецький І. В., Малежик І. Ф. Удосконалення процесу сушіння білкових композицій конвективно-терморадіаційним способом. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 39-40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39613
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_39-40.pdf215.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.