Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Название: Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів
Авторы: Гузьова, І. О.
Атаманюк, В. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гузьова І. О., Атаманюк В. М. Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 37-38.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_37-38.pdf244.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.