Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузьова, І. О. | - |
dc.contributor.author | Атаманюк, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-19T08:22:09Z | - |
dc.date.available | 2023-09-19T08:22:09Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Гузьова І. О., Атаманюк В. М. Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 37-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_37-38.pdf | 244.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.