Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГузьова, І. О.-
dc.contributor.authorАтаманюк, В. М.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:22:09Z-
dc.date.available2023-09-19T08:22:09Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГузьова І. О., Атаманюк В. М. Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_37-38.pdf244.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.