Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Title: | Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів |
Authors: | Гузьова, І. О. Атаманюк, В. М. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гузьова І. О., Атаманюк В. М. Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 37-38. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_37-38.pdf | 244.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.