Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Title: Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів
Authors: Гузьова, І. О.
Атаманюк, В. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гузьова І. О., Атаманюк В. М. Зменшення енергетичних затрат процесу сушіння шляхом зміни температурних режимів у виробництві цукатів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 37-38.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39612
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_37-38.pdf244.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.