Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39607
Название: Удосконалення ІЧ-сушарок рослинної сировини
Авторы: Черевко, О. І.
Кіптела, Л. В.
Загорулько, А. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько А. М. Удосконалення ІЧ-сушарок рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 29-30.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39607
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_29-30.pdf255.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.