Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39607
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2023-09-19T08:14:54Z-
dc.date.available2023-09-19T08:14:54Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько А. М. Удосконалення ІЧ-сушарок рослинної сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 29-30.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39607-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення ІЧ-сушарок рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_29-30.pdf255.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.