Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39603
Название: | Застосування диференційного методу до рішення рівнянь тепломасообміну процесу сушіння харчової сировини |
Авторы: | Погожих, М. І. Іштван, Є. О. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Погожих М. І., Іштван Є. О. Застосування диференційного методу до рішення рівнянь тепломасообміну процесу сушіння харчової сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 23-24. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39603 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_23-24.pdf | 228.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.