Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39603
Название: Застосування диференційного методу до рішення рівнянь тепломасообміну процесу сушіння харчової сировини
Авторы: Погожих, М. І.
Іштван, Є. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Погожих М. І., Іштван Є. О. Застосування диференційного методу до рішення рівнянь тепломасообміну процесу сушіння харчової сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 23-24.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39603
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_23-24.pdf228.07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.