Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39603
Title: Застосування диференційного методу до рішення рівнянь тепломасообміну процесу сушіння харчової сировини
Authors: Погожих, М. І.
Іштван, Є. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Іштван Є. О. Застосування диференційного методу до рішення рівнянь тепломасообміну процесу сушіння харчової сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 23-24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39603
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_enerhoefek_yakosti_2015_23-24.pdf228.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.