Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39572
Назва: Дослідження пружних властивостей сировини рослинного походження.
Автори: Шеїна, А. В.
Іваницький, О. М.
Науковий керівник : Заплетніков, І. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шеїна А. В., Іваницький О. М. Дослідження пружних властивостей сировини рослинного походження. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Заплетніков І. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 280.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39572
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_280-280.pdf181.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.