Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39391
Название: Перспективирозвиткувиробництвависоков'язких концентрованих харчових продуктів
Авторы: Сардаров, А. М.
Осьмак, О. О.
Даниленко, Д. С.
Научный руководитель: Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сардаров А. М., Осьмак О. О., Даниленко Д. С. Перспективирозвиткувиробництвависоков'язких концентрованих харчових продуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 274.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39391
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_274-274.pdf121.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.