Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
Назва: | Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю харчової продукції на м'ясопереробних підприємствах |
Автори: | Кульніч, В. В. Лук'яненко, В. М. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Кульніч В. В., Лук'яненко В. М. Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю продукції на м'ясопереробних підприємствах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 215. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330 |
ISSN: | 2519-4194 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_123.pdf | 344.88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.