Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
Название: Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю харчової продукції на м'ясопереробних підприємствах
Авторы: Кульніч, В. В.
Лук'яненко, В. М.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кульніч В. В., Лук'яненко В. М. Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю продукції на м'ясопереробних підприємствах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 215.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
ISSN: 2519-4194
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_123.pdf344.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.