Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
Название: | Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю харчової продукції на м'ясопереробних підприємствах |
Авторы: | Кульніч, В. В. Лук'яненко, В. М. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Кульніч В. В., Лук'яненко В. М. Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю продукції на м'ясопереробних підприємствах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 215. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330 |
ISSN: | 2519-4194 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_123.pdf | 344.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.