Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКульніч, В. В.-
dc.contributor.authorЛук'яненко, В. М.-
dc.date.accessioned2023-09-13T08:44:01Z-
dc.date.available2023-09-13T08:44:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКульніч В. В., Лук'яненко В. М. Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю продукції на м'ясопереробних підприємствах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 215.uk_UA
dc.identifier.issn2519-4194-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПроблеми при впровадженні систем управління безпечністю харчової продукції на м'ясопереробних підприємствахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_123.pdf344.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.