Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
Title: Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю харчової продукції на м'ясопереробних підприємствах
Authors: Кульніч, В. В.
Лук'яненко, В. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Кульніч В. В., Лук'яненко В. М. Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю продукції на м'ясопереробних підприємствах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 215.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
ISSN: 2519-4194
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_123.pdf344.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.