Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330
Title: | Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю харчової продукції на м'ясопереробних підприємствах |
Authors: | Кульніч, В. В. Лук'яненко, В. М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Кульніч В. В., Лук'яненко В. М. Проблеми при впровадженні систем управління безпечністю продукції на м'ясопереробних підприємствах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 7-8 травня 2020 р. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 215. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39330 |
ISSN: | 2519-4194 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2020_123.pdf | 344.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.