Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39240
Название: | Проблеми кадрового забезпечення підприємств готельно ресторанного бізнесу в сучасних умовах |
Авторы: | Романенко, Г. А. |
Научный руководитель: | Левченко, М. М. |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Романенко Г. А. Проблеми кадрового забезпечення підприємств готельно ресторанного бізнесу в сучасних умовах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. М. Левченко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 113. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39240 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-113.pdf | 128.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.