Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39240
Title: Проблеми кадрового забезпечення підприємств готельно ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Authors: Романенко, Г. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Левченко, М. М.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Романенко Г. А. Проблеми кадрового забезпечення підприємств готельно ресторанного бізнесу в сучасних умовах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. М. М. Левченко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 113.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39240
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-113.pdf128.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.