Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39207
Назва: | Удосконалення процесу стерилізації плодоовочевих напоїв |
Автори: | Дьяченко, О. А. Єременко, О. Г. Знова, О. О. |
Науковий керівник : | Маяк, В. І. Маяк, О. А. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дьяченко О. А., Єременко О. Г., Знова О. О. Удосконалення процесу стерилізації плодоовочевих напоїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.260. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39207 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_260-260.pdf | 121.56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.