Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39207
Назва: Удосконалення процесу стерилізації плодоовочевих напоїв
Автори: Дьяченко, О. А.
Єременко, О. Г.
Знова, О. О.
Науковий керівник : Маяк, В. І.
Маяк, О. А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дьяченко О. А., Єременко О. Г., Знова О. О. Удосконалення процесу стерилізації плодоовочевих напоїв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Маяк В. І., Маяк О. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.260.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39207
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_260-260.pdf121.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.