Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39205
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.authorАнтоненко, Б. Б.-
dc.contributor.authorШипко, А. М.-
dc.contributor.authorШустов, А. В.-
dc.date.accessioned2023-09-11T06:22:14Z-
dc.date.available2023-09-11T06:22:14Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАнтоненко Б. Б., Шипко А. М., Шустов А. В. Розробка пристрою для смаження січених виробів ПССВ-0,2. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Черевко О. І., МихайловВ. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.258.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39205-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка пристрою для смаження січених виробів ПССВ-0,2uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_258-258.pdf121.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.