Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Споживчі переваги: поліетиленові чи паперові пакети | Гасанова, Анна Едуардівна; Кідік, Марія Ігорівна |
2017 | Правильне кодування оздоблювальних товарів – необхідний фактор запобігання порушенню митних правил | Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна |
2017 | Порядок та особливості митного оформлення комп’ютерних столів змінної висоти під час переміщення через митний кордон у режимі "імпорт" | Дюкарева, Галина Іванівна; Савчук, Настя Павлівна |
2017 | Використання пряних овочів у технології приготування пирогів зниженої енергетичної цінності | Власенко, Володимир Васильович; Криворук, Вячеслав Миколайович |
2017 | Нанотехнології в електроніці: перспективи розвитку | Куліненко, Лілія Борисівна; Тірон-Воробйова, Наталія Борисівна |
2017 | Один із підходів до рішення класу задач призначення геометричних об’єктів | Стоян, Євген Юрійович; Якушенко, Євген Миколайович |
2017 | Дослідження жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіха | Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна |
2017 | Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тіста | Захаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Хайдова, Гулжахан Бердимамедівна; Колієнко, Сергій Олександрович |
2017 | Фізико-математичне моделювання ефективності енерготехнологічних процесів | Погожих, Микола Іванович; Сєдунова, Віра В’ячеславівна; Чеканов, Микола Анатолійович |
2017 | Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів | Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна |
2017 | Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насіння | Євлаш, Вікторія Владленівна; Фотченко, Костянтин В’ячеславович; Старостенко, Богдана Олександрівна; Серік, Максим Леонідович; Нікітін, Сергій Васильович |
2017 | Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiae | Черно, Наталія Кирилівна; Науменко, Кристина Ігорівна; Бордя, Давид Павлович |
2017 | Фільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчування | Черевко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна |
2017 | Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів | Цихановська, Ірина Василівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна |
2017 | Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини | Віннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Вікторія Вікторівна |
2017 | Особливості проведення митного оформлення й експертизи тортів із морозива під час експортно-імпортних операцій | Дюкарева, Галина Іванівна; Дубова, Юлія Олександрівна |
2017 | Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробки | Рудавська, Ганна Богданівна; Хахалєва, Ірина Вікторівна; Бузіян, Марина Іванівна |
2017 | Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозою | Камбулова, Юлія Вікторівна; Матяс, Дарія Сергіївна; Оверчук, Наталія Олегівна; Федій, Тетяна Станіславівна |
2017 | Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powders | Gorodyska, Olena; Grevtseva, Nataliya; Samokhvalova, Olga; Savchenko, Olesya |
2017 | Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складом | Корзун, Віталій Наумович; Антонюк, Ірина Юріївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38