Випуск 1 (25) : [38] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Споживчі переваги: поліетиленові чи паперові пакетиГасанова, Анна Едуардівна; Кідік, Марія Ігорівна
2017Правильне кодування оздоблювальних товарів – необхідний фактор запобігання порушенню митних правилСорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2017Порядок та особливості митного оформлення комп’ютерних столів змінної висоти під час переміщення через митний кордон у режимі "імпорт"Дюкарева, Галина Іванівна; Савчук, Настя Павлівна
2017Використання пряних овочів у технології приготування пирогів зниженої енергетичної цінностіВласенко, Володимир Васильович; Криворук, Вячеслав Миколайович
2017Нанотехнології в електроніці: перспективи розвиткуКуліненко, Лілія Борисівна; Тірон-Воробйова, Наталія Борисівна
2017Один із підходів до рішення класу задач призначення геометричних об’єктівСтоян, Євген Юрійович; Якушенко, Євген Миколайович
2017Дослідження жирнокислотного складу білковмісного напою з ядер волоського горіхаСавчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Світлана Іванівна
2017Вплив форми електродів і рецептурних компонентів на електропровідність дріжджового тістаЗахаренко, Віталій Олександрович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Хайдова, Гулжахан Бердимамедівна; Колієнко, Сергій Олександрович
2017Фізико-математичне моделювання ефективності енерготехнологічних процесівПогожих, Микола Іванович; Сєдунова, Віра В’ячеславівна; Чеканов, Микола Анатолійович
2017Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна
2017Дослідження фізико-хімічних показників екструдованого ядра соняшникового насінняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Фотченко, Костянтин В’ячеславович; Старостенко, Богдана Олександрівна; Серік, Максим Леонідович; Нікітін, Сергій Васильович
2017Іммобілізація папаїну на глюкані дріжджів Saccharomyces cerevisiaeЧерно, Наталія Кирилівна; Науменко, Кристина Ігорівна; Бордя, Давид Павлович
2017Фільтрація раціонів одноразового споживання за критерієм збалансованості груп нутрієнтів як етап проектування систем харчуванняЧеревко, Олександр Іванович; Крутовий, Жорж Андрійович; Запаренко, Ганна Володимирівна; Лук’янчиков, Павло Володимирович; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатівЦихановська, Ірина Василівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна
2017Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свининиВіннікова, Людмила Григорівна; Цигура, Вікторія Вікторівна
2017Особливості проведення митного оформлення й експертизи тортів із морозива під час експортно-імпортних операційДюкарева, Галина Іванівна; Дубова, Юлія Олександрівна
2017Підвищення якості харчових продуктів із цикорію шляхом раціоналізації процесу переробкиРудавська, Ганна Богданівна; Хахалєва, Ірина Вікторівна; Бузіян, Марина Іванівна
2017Фруктові та желейні мармеладні маси з глюкозоюКамбулова, Юлія Вікторівна; Матяс, Дарія Сергіївна; Оверчук, Наталія Олегівна; Федій, Тетяна Станіславівна
2017Reseach of microbiological indices of quality of confectionery glaze with the addition of grape seed powdersGorodyska, Olena; Grevtseva, Nataliya; Samokhvalova, Olga; Savchenko, Olesya
2017Технологія фруктового шербету з покращеним нутрієнтним складомКорзун, Віталій Наумович; Антонюк, Ірина Юріївна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 38