Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39173
Title: Наукові підходи до розподілу комплексних витрат підприємства
Authors: Шишкіна, Ю. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мілаш, І. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шишкіна Ю. В. Наукові підходи до розподілу комплексних витрат підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. І. В. Мілаш. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39173
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_3-99.pdf131.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.