Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39173
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Мілаш, І. В. | - |
dc.contributor.author | Шишкіна, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-10T10:29:55Z | - |
dc.date.available | 2023-09-10T10:29:55Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Шишкіна Ю. В. Наукові підходи до розподілу комплексних витрат підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. І. В. Мілаш. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 3. С. 99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39173 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Наукові підходи до розподілу комплексних витрат підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aktualni_2012_s_3-99.pdf | 131.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.