Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063
Назва: | Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі |
Автори: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Артамонова, М. В. Касабова, К. Р. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шидакова-Каменюка О. Г., Артамонова М. В., Касабова К. Р. Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 285-286. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063 |
Розташовується у зібраннях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_285-286.pdf | 107.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.