Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39063
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorАртамонова, М. В.-
dc.contributor.authorКасабова, К. Р.-
dc.date.accessioned2023-09-08T08:49:25Z-
dc.date.available2023-09-08T08:49:25Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Артамонова М. В., Касабова К. Р. Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 285-286.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРоль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_285-286.pdf107.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.