Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063
Название: Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі
Авторы: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Артамонова, М. В.
Касабова, К. Р.
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шидакова-Каменюка О. Г., Артамонова М. В., Касабова К. Р. Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 285-286.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_285-286.pdf107.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.