Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063
Title: Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Артамонова, М. В.
Касабова, К. Р.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Артамонова М. В., Касабова К. Р. Роль самостійної роботи студентів у формуванні компетенцій фахівців харчової галузі. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти: тези доп. ХІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., 30 вересня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 285-286.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/39063
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2016_285-286.pdf107.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.