Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2018
Випуск 2 (28)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 25.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2018
Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly
Gubsky, Sergey
;
Dobrovolska, Olena
;
Aksonova, Olena
;
Evlash, Viktoriya
;
Zheleznyak Zinaida
2018
Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Вадим Антонович
;
Тельонков, Олександр Євгенович
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Какадій, Юлія Петрівна
;
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2018
Удосконалення рецептурного складу посічених напівфабрикатів із м’яса птиці (нагетсів)
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
2018
Медико-біологічні дослідження добавки дієтичної селен-білкової та соусу з її використанням
Головко, Микола Павлович
;
Головко, Тетяна Миколаївна
;
Применко, Владислав Геннадійович
2018
Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2018
Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон"
Рижкова, Таїсія Миколаївна
;
Дюкарева, Галина Іванівна
2018
Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling
Dmytrevskyi, Dmytro
;
Horielkov, Dmytro
;
Lazurenko, Ruslan
;
Procenko, Oleg
2018
Analysis of equipment for producing powdered food products
Potapov, Volodymyr
;
Borysova, Alina
;
Pedorych, Iryna
2018
Особенности определения влагосодержания пищевых продуктов методом ЯМР
Торяник, Дмитрий Александрович
;
Дьяков, Александр Георгиевич
;
Павлюк, Игорь Николаевич
2018
Розробка апаратурного оформлення виробництва концентратів знежиреної молочної cировини
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Мазняк, Захар Олександрович
;
Перекрест, Володимир Вікторович
;
Бургар, Сергій Васильович
Просмотр
Автор
3
Дейниченко, Григорій Вікторович
2
Гузенко, Василь Володимирович
2
Михайлов, Валерій Михайлович
2
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2
Янчева, Марина Олександрівна
1
Aksonova, Olena
1
Borysova, Alina
1
Dmytrevskyi, Dmytro
1
Dobrovolska, Olena
1
Evlash, Viktoriya
.
дальше >
Тема
2
drying
2
ferment
2
heat treatment
2
Jerusalem artichoke
2
vacuum
2
закваска
2
качество
2
молоко
2
процес
2
процесс
.
дальше >
по дате выпуска
25
2018
Has File(s)
25
true