Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38914
Название: Обґрунтування методологічних підходів до виявлення фальсифікації та критеріїв ідентифікації м’ясної сировини
Авторы: Гасай, Є. Л.
Научный руководитель: Одарченко, Д. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гасай Є. Л. Обґрунтування методологічних підходів до виявлення фальсифікації та критеріїв ідентифікації м’ясної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.236.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38914
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_236-236.pdf144.88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.