Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2018
Випуск 1 (27)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 31 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Тельонков, Олександр Євгенович
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2018
Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Какадій, Юлія Петрівна
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
;
Тельонков, Олександр Євгенович
2018
Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2018
Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food
Pavlyuk, Raisa
;
Pogarskaya, Viktoriya
;
Kotuyk, Тatyana
;
Dudnyk, Ekaterina
;
Pogarskiy, Aleksey
;
Loseva, Svitlana
2018
Technology of candy caramel with dietary-functional properties
Dorokhovych, Antonella
;
Mazur, Liubov
;
Gubsky, Sergey
;
Evlash, Viktoriya
2018
Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Вертелецька, Наталія
2018
Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2018
Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Мельник, Ольга Євгенівна
;
Шеїна, Аліна Володимирівна
2018
Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Дудник, Катерина Валеріївна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Погарський, Олексій Сергійович
2018
Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями
Ботштейн, Белла Борисівна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
Discover
Author
3
Михайлов, Валерій Михайлович
3
Павлюк, Раїса Юріївна
3
Погарська, Вікторія Вадимівна
3
Погарський, Олексій Сергійович
2
Бідюк, Дмитро Олегович
2
Гузенко, Василь Володимирович
2
Дейниченко, Григорій Вікторович
2
Перцевой, Федір Всеволодович
2
Тельонков, Олександр Євгенович
1
Dorokhovych, Antonella
.
next >
Subject
3
паротермическая обработка
2
acid number
2
activation
2
concentration
2
cryoadditives
2
destruction
2
fine dispersed grinding
2
health the nanoproducts
2
kinetics
2
mechanoactivation
.
next >
Date issued
31
2018
Has File(s)
31
true