Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2018
Випуск 1 (27)
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 31.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2018
Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Тельонков, Олександр Євгенович
;
Лосєва, Світлана Михайлівна
2018
Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Какадій, Юлія Петрівна
;
Погарський, Олексій Сергійович
;
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
;
Тельонков, Олександр Євгенович
2018
Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2018
Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food
Pavlyuk, Raisa
;
Pogarskaya, Viktoriya
;
Kotuyk, Тatyana
;
Dudnyk, Ekaterina
;
Pogarskiy, Aleksey
;
Loseva, Svitlana
2018
Technology of candy caramel with dietary-functional properties
Dorokhovych, Antonella
;
Mazur, Liubov
;
Gubsky, Sergey
;
Evlash, Viktoriya
2018
Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м’яса пекінської качки
Божко, Наталія Володимирівна
;
Тищенко, Василь Іванович
;
Пасічний, Василь Миколайович
;
Вертелецька, Наталія
2018
Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Бідюк, Дмитро Олегович
;
Душенок, Дмитро Костянтинович
2018
Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Гузенко, Василь Володимирович
;
Мельник, Ольга Євгенівна
;
Шеїна, Аліна Володимирівна
2018
Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів
Погарська, Вікторія Вадимівна
;
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Дудник, Катерина Валеріївна
;
Котюк, Тетяна Валеріївна
;
Погарський, Олексій Сергійович
2018
Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями
Ботштейн, Белла Борисівна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
Просмотр
Автор
1
Антонюк, Ірина Юріївна
1
Бабанов, Ігор Геннадійович
1
Бабкіна, Ірина Володимирівна
1
Божко, Наталія Володимирівна
1
Борисова, Аліна Олексіївна
1
Ботштейн, Белла Борисівна
1
Валевська, Людмила Олександрівна
1
Вертелецька, Наталія
1
Гайдар, Наталія Олександрівна
1
Голованьова, Світлана Павлівна
.
< предыдущая
дальше >
Тема
3
паротермическая обработка
2
acid number
2
activation
2
concentration
2
cryoadditives
2
destruction
2
fine dispersed grinding
2
health the nanoproducts
2
kinetics
2
mechanoactivation
.
дальше >
по дате выпуска
31
2018
Has File(s)
31
true