Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38847
Title: Language training of food industry professionals with a practical focus: experience of Poltava university of economics and trade
Authors: Іщенко, В. Л.
Горбуньова, С. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Іщенко В. Л., Горбуньова С. О. Language training of food industry professionals with a practical focus: experience of Poltava university of economics and trade. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 257-258
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38847
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-258-259.pdf133.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.