Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38847
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІщенко, В. Л.-
dc.contributor.authorГорбуньова, С. О.-
dc.date.accessioned2023-09-04T18:47:11Z-
dc.date.available2023-09-04T18:47:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІщенко В. Л., Горбуньова С. О. Language training of food industry professionals with a practical focus: experience of Poltava university of economics and trade. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 257-258uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38847-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleLanguage training of food industry professionals with a practical focus: experience of Poltava university of economics and tradeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-258-259.pdf133.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.